Disseny web Anglès

NECESITES UN NOU

DISSENY WEB Anglès?

Mira els nostres paquets i opcions

DISSENY WEB Anglès

Creem i desenvolupem una imatge visible a internet amb un disseny web Anglès adaptat a les seves necessitats.
disseny-web-girona

COPIES DE SEGURETAT Anglès

Tots els nostres allotjament web Anglès disposen de copies de seguretat diaries, a més de les rèpliques 1:1 de cada servidor. Així és impossible perdre cap dada.

SUPORT 24X7

Monitoritzem 24 hores al dia els nostres servidors perquè la teva web i correu electrònic sempre estiguin disponibles.

OPTIMITZACIÓ A GOOGLE

Els nostres dissenys de pàgines web Anglès estan optimitzats per carregar molt ràpid a qualsevol dispositiu i també per a la optimització del Search Engine (SEO Anglès SEM Anglès).

ALLOTJAMENT WEB Anglès

El nostre allotjament web Anglès es un dels més ràpids del mercat, cosa imprescindible per al posicionament web Anglès.

OPTIMITZACIÓ WEB Anglès PER A DISPOSITIUS MÒBILS

Els nostres dissenys de pàgines web Anglès son fets d’un disseny responsive Anglès, llest per veure-ho perfectament a qualsevol dispositiu.
Disseny-web-girona-disseny-responsive

Som una empresa de disseny web Anglès!

Truca’ns ara al 972 34 60 36!

disseny-web-wordpress

Disseny Web Anglès


Oferim disseny de pàgines web Anglès personalitzades i autogestionables amb tecnologia innovadora i a mesura per aconseguir una presència atractiva de la teva empresa mitjançant una estratègia digital del negoci.Tot això amb el disseny web Anglès de la teva marca.

Totes les nostres webs disposen d’un disseny responsive Anglès per poder visualitzar-les sense cap mena de problema en tots els dispositius i estan optimització web Anglès per a obtenir un ràpid posicionament web Anglès a Google.
botiga-online-ecommerce

Ecommerce Anglès


De navegació fàcil i ràpida, així definim els nostres Ecommerce Anglès.

El nostre paquet web de botiga online Anglès ofereix el muntatge d’un ecommerce Anglès i el desenvolupament de perfils socials amb la marca de la teva empresa. Creem el teu ecommerce Anglès perquè puguis vendre a tot el món, automàticament, 24 hores al dia i 7 dies a la setmana.

T'OFERIM LES MILLORS SOLUCIONS EN DISSENY WEB Anglès

null

Community Manager Anglès

Muntem i optimitzem les xarxes socials que millor s’adaptin per cada negoci proporcionant continguts de qualitat, gestionats pel nostre equip de Community Manager Anglès i Social Media Anglès, que reflecteixen la identitat de la teva marca.


null

Chatbots Anglès

Amb els chatbots Anglès podràs fomentar la comunicació amb el client d’una manera senzilla i eficaç. Millora l’experiència de l’usuari sense descàrregues ni actualitzacions. Chatbots Anglès disponibles les 24h.

null

Posicionament Web Anglès

GGDisseny és una empresa de disseny web Anglès especialitzada en tècniques de Marketing Anglès en línia i en posicionament web en cercadors (SEO Anglès i SEM Anglès). La teva marca als primers resultats! Seràs el primer!


null

Hosting Web Anglès

Disposem d’un servei hosting Anglès propi i seriós amb un servei post-venda per contactar davant de qualsevol dubte les 24 hores del dia, 7 dies per setmana. Aconsegueix el teu hosting Anglès amb backup Anglès diari!

null

Seguretat Informàtica Anglès

Invertir en seguretat informàtica Anglès és una tasca obligada que reduirà els riscos tecnològics als que una empresa com la teva pot arribar a estar exposada. Backups Anglès diaris per poder garantir la teva seguretat!


app-mòbil

App Anglès

En plena era digital, més del 70% dels internautes fan ús dels seu dispositiu mòbil per accedir a Internet. Som experts en la creació d’app Anglès mòbils i en adaptar-les a les teves necessitats. Per tablets i smartphones!

Enamorats del Disseny Web Anglès !


A GGDisseny oferim pàgines webs Anglès personalitzades i autogestionables amb el disseny web Anglès de la teva marca per tal de reflectir la identitat de la teva empresa. Dissenyem des del teu logotip d’empresa, fins a la teva completa presència en línia donant un aspecte modern, net i professional a la teva marca. Ens encanta que t’encanti!

Preparat per llençar la teva marca a Internet?

5 anys plens de dedicació

GGDisseny porta 5 anys treballant en el que més ens agrada: el Disseny Web Anglès.

Proximitat amb els clients

Oferim un servei proper i adaptat a cadascuna de les necessitats de cada client.

Horari

Dilluns - Divendres: 08.30 a 13.30 i 16.00 a 19.00

Dissabte - Tancat

Diumenge - Tancat

Ón estem?

Direcció: Av. Vila de Tossa 56 – Lloret de Mar (Girona)
Telèfon: 972 34 60 36