Disseny Web

Oferim webs personalitzades i autogestionables amb tecnologia innovadora i a mesura per aconseguir una presència atractiva de la teva empresa mitjançant una estratègia digital del negoci.Tot això amb el disseny de la teva marca.

Totes les nostres webs disposen d’un disseny responsive per poder visualitzar-les sense cap mena de problema en tots els dispositius i estan optimitzades per a què és posicionin ràpidament a Google.


NECESSITES UNA WEB?  COMENÇEM A DISSENYAR >

disseny-web-wordpress

“La web és el principal canal de comunicació online amb el client”

botiga-online-ecommerce

Botigues Online

De navegació fàcil i ràpida, així definim les nostres Botigues Online.

El nostre paquet web de comerç electrònic ofereix el muntatge d’un ecommerce i el desenvolupament de perfils socials amb la marca de la seva empresa. Creem la teva botiga on-line perquè puguis vendre a tot el món, automàticament, 24 hores al dia i 7 dies a la setmana.


PREPARAT PER DONAR EL SALT A INTERNET?  COMENÇA A VENDRE >

Utilitzem plataformes com


shopify

SHOPIFY

És una de les plataformes líders de Botigues Online, caracteritzada per oferir una solució efectiva. Amb més de 100 plantilles a escollir, totes dotades amb un disseny responsive, Shopify t’ajuda a estalviar temps i focalitzar-te en altres aspectes del teu negoci.

PRESTASHOP

Plataforma creada amb un únic objectiu: poder vendre els teus productes a internet. Sense la necessitat de tenir coneixements de programació, Prestashop dotarà el teu negoci d’avantatges com un catàleg complet de productes, sistemes de pagament i d’atenció al client, gestió d’enviaments…

WOOCOMMERCE

Woocommerce és el plugin de WordPress creat per dotar a aquest com a Botiga Online o Ecommerce amb totes les funcionalitats necessàries. La combinació de WordPress més Woocommeerce és sinònim d’obtenir una combinació exitosa pel teu negoci online.

MAGENTO

Magento és una plataforma de comerç online amb el que es poden duu a terme tota mena de projectes relacionats amb la venda a internet. Permet la construcció d’una botiga online o d’un ecommerce totalment a mesura i escalable, a més, s’obté el control absolut de totes les funcionalitats del canal de venda.