Disseny web La Pera

NECESITES UN NOU

DISSENY WEB La Pera?

Mira els nostres paquets i opcions

DISSENY WEB La Pera

Creem i desenvolupem una imatge visible a internet amb un disseny web La Pera adaptat a les seves necessitats.
disseny-web-girona

COPIES DE SEGURETAT La Pera

Tots els nostres allotjament web La Pera disposen de copies de seguretat diaries, a més de les rèpliques 1:1 de cada servidor. Així és impossible perdre cap dada.

SUPORT 24X7

Monitoritzem 24 hores al dia els nostres servidors perquè la teva web i correu electrònic sempre estiguin disponibles.

OPTIMITZACIÓ A GOOGLE

Els nostres dissenys de pàgines web La Pera estan optimitzats per carregar molt ràpid a qualsevol dispositiu i també per a la optimització del Search Engine (SEO La Pera SEM La Pera).

ALLOTJAMENT WEB La Pera

El nostre allotjament web La Pera es un dels més ràpids del mercat, cosa imprescindible per al posicionament web La Pera.

OPTIMITZACIÓ WEB La Pera PER A DISPOSITIUS MÒBILS

Els nostres dissenys de pàgines web La Pera son fets d’un disseny responsive La Pera, llest per veure-ho perfectament a qualsevol dispositiu.
Disseny-web-girona-disseny-responsive

Som una empresa de disseny web La Pera!

Truca’ns ara al 972 34 60 36!

disseny-web-wordpress

Disseny Web La Pera


Oferim disseny de pàgines web La Pera personalitzades i autogestionables amb tecnologia innovadora i a mesura per aconseguir una presència atractiva de la teva empresa mitjançant una estratègia digital del negoci.Tot això amb el disseny web La Pera de la teva marca.

Totes les nostres webs disposen d’un disseny responsive La Pera per poder visualitzar-les sense cap mena de problema en tots els dispositius i estan optimització web La Pera per a obtenir un ràpid posicionament web La Pera a Google.
botiga-online-ecommerce

Ecommerce La Pera


De navegació fàcil i ràpida, així definim els nostres Ecommerce La Pera.

El nostre paquet web de botiga online La Pera ofereix el muntatge d’un ecommerce La Pera i el desenvolupament de perfils socials amb la marca de la teva empresa. Creem el teu ecommerce La Pera perquè puguis vendre a tot el món, automàticament, 24 hores al dia i 7 dies a la setmana.

T'OFERIM LES MILLORS SOLUCIONS EN DISSENY WEB La Pera

null

Community Manager La Pera

Muntem i optimitzem les xarxes socials que millor s’adaptin per cada negoci proporcionant continguts de qualitat, gestionats pel nostre equip de Community Manager La Pera i Social Media La Pera, que reflecteixen la identitat de la teva marca.


null

Chatbots La Pera

Amb els chatbots La Pera podràs fomentar la comunicació amb el client d’una manera senzilla i eficaç. Millora l’experiència de l’usuari sense descàrregues ni actualitzacions. Chatbots La Pera disponibles les 24h.

null

Posicionament Web La Pera

GGDisseny és una empresa de disseny web La Pera especialitzada en tècniques de Marketing La Pera en línia i en posicionament web en cercadors (SEO La Pera i SEM La Pera). La teva marca als primers resultats! Seràs el primer!


null

Hosting Web La Pera

Disposem d’un servei hosting La Pera propi i seriós amb un servei post-venda per contactar davant de qualsevol dubte les 24 hores del dia, 7 dies per setmana. Aconsegueix el teu hosting La Pera amb backup La Pera diari!

null

Seguretat Informàtica La Pera

Invertir en seguretat informàtica La Pera és una tasca obligada que reduirà els riscos tecnològics als que una empresa com la teva pot arribar a estar exposada. Backups La Pera diaris per poder garantir la teva seguretat!


app-mòbil

App La Pera

En plena era digital, més del 70% dels internautes fan ús dels seu dispositiu mòbil per accedir a Internet. Som experts en la creació d’app La Pera mòbils i en adaptar-les a les teves necessitats. Per tablets i smartphones!

Enamorats del Disseny Web La Pera !


A GGDisseny oferim pàgines webs La Pera personalitzades i autogestionables amb el disseny web La Pera de la teva marca per tal de reflectir la identitat de la teva empresa. Dissenyem des del teu logotip d’empresa, fins a la teva completa presència en línia donant un aspecte modern, net i professional a la teva marca. Ens encanta que t’encanti!

Preparat per llençar la teva marca a Internet?

5 anys plens de dedicació

GGDisseny porta 5 anys treballant en el que més ens agrada: el Disseny Web La Pera.

Proximitat amb els clients

Oferim un servei proper i adaptat a cadascuna de les necessitats de cada client.

Horari

Dilluns - Divendres: 08.30 a 13.30 i 16.00 a 19.00

Dissabte - Tancat

Diumenge - Tancat

Ón estem?

Direcció: Av. Vila de Tossa 56 – Lloret de Mar (Girona)
Telèfon: 972 34 60 36