Disseny web Pols

NECESITES UN NOU

DISSENY WEB Pols?

Mira els nostres paquets i opcions

DISSENY WEB Pols

Creem i desenvolupem una imatge visible a internet amb un disseny web Pols adaptat a les seves necessitats.
disseny-web-girona

COPIES DE SEGURETAT Pols

Tots els nostres allotjament web Pols disposen de copies de seguretat diaries, a més de les rèpliques 1:1 de cada servidor. Així és impossible perdre cap dada.

SUPORT 24X7

Monitoritzem 24 hores al dia els nostres servidors perquè la teva web i correu electrònic sempre estiguin disponibles.

OPTIMITZACIÓ A GOOGLE

Els nostres dissenys de pàgines web Pols estan optimitzats per carregar molt ràpid a qualsevol dispositiu i també per a la optimització del Search Engine (SEO Pols SEM Pols).

ALLOTJAMENT WEB Pols

El nostre allotjament web Pols es un dels més ràpids del mercat, cosa imprescindible per al posicionament web Pols.

OPTIMITZACIÓ WEB Pols PER A DISPOSITIUS MÒBILS

Els nostres dissenys de pàgines web Pols son fets d’un disseny responsive Pols, llest per veure-ho perfectament a qualsevol dispositiu.
Disseny-web-girona-disseny-responsive

Som una empresa de disseny web Pols!

Truca’ns ara al 972 34 60 36!

disseny-web-wordpress

Disseny Web Pols


Oferim disseny de pàgines web Pols personalitzades i autogestionables amb tecnologia innovadora i a mesura per aconseguir una presència atractiva de la teva empresa mitjançant una estratègia digital del negoci.Tot això amb el disseny web Pols de la teva marca.

Totes les nostres webs disposen d’un disseny responsive Pols per poder visualitzar-les sense cap mena de problema en tots els dispositius i estan optimització web Pols per a obtenir un ràpid posicionament web Pols a Google.
botiga-online-ecommerce

Ecommerce Pols


De navegació fàcil i ràpida, així definim els nostres Ecommerce Pols.

El nostre paquet web de botiga online Pols ofereix el muntatge d’un ecommerce Pols i el desenvolupament de perfils socials amb la marca de la teva empresa. Creem el teu ecommerce Pols perquè puguis vendre a tot el món, automàticament, 24 hores al dia i 7 dies a la setmana.

T'OFERIM LES MILLORS SOLUCIONS EN DISSENY WEB Pols

null

Community Manager Pols

Muntem i optimitzem les xarxes socials que millor s’adaptin per cada negoci proporcionant continguts de qualitat, gestionats pel nostre equip de Community Manager Pols i Social Media Pols, que reflecteixen la identitat de la teva marca.


null

Chatbots Pols

Amb els chatbots Pols podràs fomentar la comunicació amb el client d’una manera senzilla i eficaç. Millora l’experiència de l’usuari sense descàrregues ni actualitzacions. Chatbots Pols disponibles les 24h.

null

Posicionament Web Pols

GGDisseny és una empresa de disseny web Pols especialitzada en tècniques de Marketing Pols en línia i en posicionament web en cercadors (SEO Pols i SEM Pols). La teva marca als primers resultats! Seràs el primer!


null

Hosting Web Pols

Disposem d’un servei hosting Pols propi i seriós amb un servei post-venda per contactar davant de qualsevol dubte les 24 hores del dia, 7 dies per setmana. Aconsegueix el teu hosting Pols amb backup Pols diari!

null

Seguretat Informàtica Pols

Invertir en seguretat informàtica Pols és una tasca obligada que reduirà els riscos tecnològics als que una empresa com la teva pot arribar a estar exposada. Backups Pols diaris per poder garantir la teva seguretat!


app-mòbil

App Pols

En plena era digital, més del 70% dels internautes fan ús dels seu dispositiu mòbil per accedir a Internet. Som experts en la creació d’app Pols mòbils i en adaptar-les a les teves necessitats. Per tablets i smartphones!

Enamorats del Disseny Web Pols !


A GGDisseny oferim pàgines webs Pols personalitzades i autogestionables amb el disseny web Pols de la teva marca per tal de reflectir la identitat de la teva empresa. Dissenyem des del teu logotip d’empresa, fins a la teva completa presència en línia donant un aspecte modern, net i professional a la teva marca. Ens encanta que t’encanti!

Preparat per llençar la teva marca a Internet?

5 anys plens de dedicació

GGDisseny porta 5 anys treballant en el que més ens agrada: el Disseny Web Pols.

Proximitat amb els clients

Oferim un servei proper i adaptat a cadascuna de les necessitats de cada client.

Horari

Dilluns - Divendres: 08.30 a 13.30 i 16.00 a 19.00

Dissabte - Tancat

Diumenge - Tancat

Ón estem?

Direcció: Av. Vila de Tossa 56 – Lloret de Mar (Girona)
Telèfon: 972 34 60 36