NECESITES UN NOU

DISSENY WEB {CITY}?

Mira els nostres paquets i opcions

DISSENY WEB {CITY}

Creem i desenvolupem una imatge visible a internet amb un disseny web {city} adaptat a les seves necessitats.
disseny-web-girona

COPIES DE SEGURETAT {CITY}

Tots els nostres allotjament web {city} disposen de copies de seguretat diaries, a més de les rèpliques 1:1 de cada servidor. Així és impossible perdre cap dada.

SUPORT 24X7

Monitoritzem 24 hores al dia els nostres servidors perquè la teva web i correu electrònic sempre estiguin disponibles.

OPTIMITZACIÓ A GOOGLE

Els nostres dissenys de pàgines web {city} estan optimitzats per carregar molt ràpid a qualsevol dispositiu i també per a la optimització del Search Engine (SEO {CITY} SEM {CITY}).

ALLOTJAMENT WEB {CITY}

El nostre allotjament web {city} es un dels més ràpids del mercat, cosa imprescindible per al posicionament web {city}.

OPTIMITZACIÓ WEB {CITY} PER A DISPOSITIUS MÒBILS

Els nostres dissenys de pàgines web {city} son fets d’un disseny responsive {city}, llest per veure-ho perfectament a qualsevol dispositiu.
Disseny-web-girona-disseny-responsive

Som una empresa de disseny web {city}!

Truca’ns ara al 972 34 60 36!

disseny-web-wordpress

Disseny Web {city}


Oferim disseny de pàgines web {city} personalitzades i autogestionables amb tecnologia innovadora i a mesura per aconseguir una presència atractiva de la teva empresa mitjançant una estratègia digital del negoci.Tot això amb el disseny web {city} de la teva marca.

Totes les nostres webs disposen d’un disseny responsive {city} per poder visualitzar-les sense cap mena de problema en tots els dispositius i estan optimització web {city} per a obtenir un ràpid posicionament web {city} a Google.
botiga-online-ecommerce

Ecommerce {city}


De navegació fàcil i ràpida, així definim els nostres Ecommerce {city}.

El nostre paquet web de botiga online {city} ofereix el muntatge d’un ecommerce {city} i el desenvolupament de perfils socials amb la marca de la teva empresa. Creem el teu ecommerce {city} perquè puguis vendre a tot el món, automàticament, 24 hores al dia i 7 dies a la setmana.

T'OFERIM LES MILLORS SOLUCIONS EN DISSENY WEB {CITY}

null

Community Manager {city}

Muntem i optimitzem les xarxes socials que millor s’adaptin per cada negoci proporcionant continguts de qualitat, gestionats pel nostre equip de Community Manager {city} i Social Media {city}, que reflecteixen la identitat de la teva marca.


null

Chatbots {city}

Amb els chatbots {city} podràs fomentar la comunicació amb el client d’una manera senzilla i eficaç. Millora l’experiència de l’usuari sense descàrregues ni actualitzacions. Chatbots {city} disponibles les 24h.

null

Posicionament Web {city}

GGDisseny és una empresa de disseny web {city} especialitzada en tècniques de Marketing {city} en línia i en posicionament web en cercadors (SEO {city} i SEM {city}). La teva marca als primers resultats! Seràs el primer!


null

Hosting Web {city}

Disposem d’un servei hosting {city} propi i seriós amb un servei post-venda per contactar davant de qualsevol dubte les 24 hores del dia, 7 dies per setmana. Aconsegueix el teu hosting {city} amb backup {city} diari!

null

Seguretat Informàtica {city}

Invertir en seguretat informàtica {city} és una tasca obligada que reduirà els riscos tecnològics als que una empresa com la teva pot arribar a estar exposada. Backups {city} diaris per poder garantir la teva seguretat!


app-mòbil

App {city}

En plena era digital, més del 70% dels internautes fan ús dels seu dispositiu mòbil per accedir a Internet. Som experts en la creació d’app {city} mòbils i en adaptar-les a les teves necessitats. Per tablets i smartphones!

Enamorats del Disseny Web {city} !


GGDisseny oferim pàgines webs {city} personalitzades i autogestionables amb el disseny web {city} de la teva marca per tal de reflectir la identitat de la teva empresa. Dissenyem des del teu logotip d’empresa, fins a la teva completa presència en línia donant un aspecte modern, net i professional a la teva marca. Ens encanta que t’encanti!

Preparat per llençar la teva marca a Internet?

5 anys plens de dedicació

GGDisseny porta 5 anys treballant en el que més ens agrada: el Disseny Web {city}.

Proximitat amb els clients

Oferim un servei proper i adaptat a cadascuna de les necessitats de cada client.

Horari

Dilluns - Divendres: 08.30 a 13.30 i 16.00 a 19.00

Dissabte - Tancat

Diumenge - Tancat

Ón estem?

Direcció: Av. Vila de Tossa 56 – Lloret de Mar (Girona)
Telèfon: 972 34 60 36